fbpx
+40 (747) 192-603 office@webdevity.com

Gândim măreț

Suntem o echipa tânără, entuziastă, creativă, punctuală și iubim lucrurile bine făcute. De aceea am creat Webdevity, soluția perfectă, all-in-one, pentru succesul businessului tău. Doar spune-ne de ce ai nevoie și lasă totul în grija noastră. Suntem specialiști în crearea de website-uri, e-shops, identitate vizuală, branding, design graphic pentru print și web, SEO, Google Adwords și hosting web. Și suntem încântați să te cunoaștem!

Gândim diferit

De ce să fii banal, când e atât de simplu să ieși din tipare? Webdevity se angajează să construiască identitatea vizuală a brandului tău în universul online și nu numai, în cel mai creativ mod și în cele mai mici detalii – de la logo pana la bannere și orice alte materiale de care ai nevoie ca să începi să cucerești lumea cu dreptul!

Îndeplinim vise

Bine, nu chiar orice vise. Încă! Dar În tot ceea ce ține de online ai putea să ne consideri niște zâne bune. Ok, zâni buni! Iar dacă vrei să ai un website care primește doar cuvinte de laudă și aprecieri de genul ‘wow’, ‘genial’ sau ‘senzațional’ ori poate un magazin online de mare succes, să știi că ai ajuns unde trebuie. Ca să te convingi, dă click pe Contact. Tu ne împărtășești dorințele tale, noi găsim cea mai bună implementare.

 

SEO

Pentru că vorbim aceeași limba, știm exact de ce ai nevoie ca să iți găsești locul – fruntaș – pe piață. SEO, URL, Google Adwords, hosting, sunt mai mult decât concepte cu care jonglăm în fiecare zi, sunt chiar ingredientele pe care le folosim pentru a crește performanțele businessului tău. Punem pasiune în tot ce facem, pentru că noi știm că succesul tău este și succesul nostru.

 

Câte ceva despre noi

Pe scurt

Fresh. Playful. Inovative. And amazing!

Fără să ne laudăm, așa vrem să fie fiecare lucru care iese din mâinile noastre. Ne focusăm pe cerințele tale, la care adaugăm experiența noastră cumulată în ani de practică, plus creativitatea și prospețimea care aduc acel touch of magic atât de necesar.

Fiecare nou proiect este o provocare pentru echipa noastră. Și pentru că noi iubim provocările, ne implicăm 100% și rezultatele sunt întotdeauna pe măsura așteptărilor. Înainte să ne pui la încercare, dă-ne voie să ne prezentăm!

Te ascultăm, iți identificăm nevoile și iți propunem cele mai bune soluții. Suntem aici, mereu, pentru tine și businessul tău.

Webdevity este soluția simplă, inovatoare, dar întotdeauna perfect adaptată cerințelor tale. Soluția made-to-mesure, de care orice afacere are nevoie ca să se poziționeze strategic pe piață. O soluție premium și în același timp perfect accesibilă, pusă în aplicare prin implementări high quality.

ani de experiență

de Proiecte finalizate

Clienți mulțumiți

Qualified stuff

Fă cunoștință cu echipa

Iulian Broască

Iulian Broască

Senior Designer / Co-Founder

Ștefan Căldare

Ștefan Căldare

CEO / Co-Founder

Robert Stoian

Robert Stoian

Print Specialist

Webdevity.com

Serviciile noastre

Website-uri pentru afaceri mici și medii

Dacă ai un business la început de drum sau în curs de consolidare, trebuie să știi că un website bine făcut este prima ta carte de vizită și cel mai simplu mod de a atrage clienții care îți vor aduce succesul. Cu Webdevity, website-ul tău va fi exact cum îl visezi: design premium, navigare ușoară, pagini user friendly, search engine optimisation și – la fel de important – va respecta toate cerințele tale.

Identitate vizuală

Ne place să ne punem creativitatea la treabă și suntem la fel de fericiți ca și tine când vedem că rezultatele muncii noastre îți aduc zâmbetul pe buze. Da, vorbim aceeași limbă și suntem gata să iți demonstrăm asta prin propunerile și ideile noastre out of the box. Construim pentru tine și afacerea ta orice element de identitate vizuală, de la logo și slogan la bannere și alte materiale de care ai nevoie pentru a-ți crește brandul sănătos și organic.

Producție publicitară

În parteneriat cu PRINTESCU.ro – specialiștii în print, venim în ajutorul tău cu soluțiile complete. După ce am făcut o identitate vizuală, le punem și pe hârtie, carton, signalistică și pe orice poate fi printat. Creem cărți de vizită, broșuri pliante, roll-up-uri, spidere, afișe, flyere. Suntem alături de tine și te ajutăm cu print Indoor și Outdoor, tipar digital și offset. Toate aceste sunt personalizate de noi să fie pe gustul tău.

Complete on-line shops

Indiferent că vrei să vinzi jeleuri gigant, mașini de epocă sau cadouri de lux, noi suntem alături de tine și te ajutăm cu magazinul online perfect adaptat tipului de business pe care îl desfășori și nevoilor clienților tăi. Ne mișcăm repede, pentru că știm că afacerea ta depinde de acest e-shop și facem totul ca la carte. De la prima pagină și până la coșul de cumpărături, totul este user friendly, interactiv și gata să te surprindă în cel mai bun mod posibil.

Mentenanță Web - SEO & Adwords

În ochii unora, am putea părea niște magicieni pricepuți. Dar nu ăsta e secretul nostru, ci faptul că știm foarte bine nu doar să facem un website să arate wow, ci să fie și funcțional, adică să aducă, targetat, oamenii pe domeniul tău. Știi de ce ne iese atât de bine? Pentru că ne pricepem și la ceea ce nu se vede: SEO, Google Adwords și alte componente de Search Engine Marketing. Ca să scapi complet de griji, poți lăsa pe mâna noastră și mentenanță website-ului tău.

T-Shirt & Textile printing

Prietenii noștri de la MADMAN.ro ne sunt alături. Și împreună chiar putem face branding de la A la Z. Fie că este pentru companii sau poate vrei să faci un cadou unui prieten/prietene un tricou poate oricând să te reprezinte cu atitudine. Iar pentru domnișoare, pe lângă tricouri, de ce nu și un habdbag personalizat din material textil? Așa cum spun cei de la MADMAN, printează fiecare gând nespus  și fiecare replică bună.

Suntem o echipă experimentată

Companii cu care am colaborat:

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian

Pin It on Pinterest

Share This